Lopte i dresovi za FK Bagremar

Drugi fudbalski klub kome je član Gradskog veća za sport uručio kompletnu opremu u okviru ulaganja u amaterski sport je FK Bagremar. Fudbaleri ovog tima takmiče se u trećoj gradskoj ligi ali prema rečima članova odbora kluba, zbog prinova očekuju da klub vrati staru slavu.

Posle obnovljenog dobrog dela sportske infrastrukture u ovom delu grada, dva rekonstrisana terena za male sportove i igrališta za decu, ponovo smo u naselju Bagremar ali ovoga puta Fudbalskom klubu uručujemo lopte i dresove za ceo tim. Građani Bagremara imaju poseban odnos prema svom fudbalskom klubu i potpuno su mu posvećeni, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća. Grad je tu da pomogne i podrži obezbeđivanjem opreme ali i uslova za treninge kako bismo podizanjem sportske infrastrukture na viši nivo omladinu vratili amaterskom sportu. Ponosan sam, istakao je Stevović, što pored finansiranja profesionalnog sporta ulažemo i u amaterski i školski sport.

FK Bagremar igra u trećoj gradskoj ligi, treninge održava na stadionu Arsenal u Palilulama. Sa ovom opremom imamo tri kompleta dresova a nosićemo ih na gostovanjima, rekao je Aleksandar Krstić, član UO FK Bagremar. Svaki vid podrške zaista znači klubu, ali ovo nije prvi put da nam grad pomaže. Ulažući u sportsku infrastrukturu naselja i dolaskom novih, mladih fudbalera u naš tim, vraća nam se ambicija da vratimo stari sjaj klubu i zauzmemo više pozicije u gradskoj ligi, rekao je Krstić i zahvalio se gradu na pomoći i podršci.

FK Bagremar je drugi od osam fudbalskih klubova kojima će grad uručiti opremu, lopte i dresove za ceo tim a do kraja godine biće uručeno još fudbalerima šest amaterskih klubova.

Post Author: Milan

Ostavi komentar