FK Radnički 1923 i kompanija Mozzart potpisali ugovor o poslovnoj saradnji

Nikola Fržović direktor FK Radnički 1923 i Slobodan Prodanović generalni direktor kompanije Mozzart potpisali su danas ugovor o poslovnoj saradnji.

Gradu Kragujevcu i Fudbalskom klubu Radnički imponuje pažnja i poverenje koje je poklonila jedna društveno odgovorna kompanija kao što je Mozzart, istakao je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport koji je prisustvovao potpisivanju ugovora. Bez obzira na iznos koji je opredeljen ovo je velika stvar za nas, ali i snažan impuls svim ostalim kompanijama kada je reč o FK Radnički. To je, prema rečima Stevovića, jedna zdrava priča i zdrav klub, koji je ulaskom u Super ligu omogućio, između svih ostalih sportova, da se vidimo još snažnije na sportskoj mapi naše zemlje. Verujemo da na tome nećemo stati. Mi već imamo neke predloge o zajedničkim ulaganjima u nove projekte. Sve što danas radimo ulaganje je u zdravu budućnost, poručio je Stevović.

Ovim ugovorom i još nekim, kompanija Mozzart nastavlja svoj put društveno odgovornog poslovanja i podrške sportskim kolektivima u našoj državi. FK Radnički, ocenio je Slobodan Prodanović generalni direktor kompanije Mozzart spada u grupu velikih klubova koji zaslužuje našu podršku. Prepoznali smo marketinški kapcitet u FK Radnički i očekujem da napravimo saradnju na obostranu korist.

FK Radnički je ovim ugovorom dobio sponzorstvo koje će maksimalno da podrži poslovanje našeg društva, rekao je direktor kluba Nikola Fržović. Pokušaćemo da na osnovu svega onoga što ćemo dobiti iz tog ugovora poboljšamo rad našeg prvog tima i rad omladinske škole i da na takav način postanemo primamljiviji za još više sponzora. Mislim da je ovo dobar korak u našem poslovanju, koji će nam uz finansijsku podršku grada, omogućiti još bolje funkcionisanje u Super ligi.

Post Author: Milan

Ostavi komentar