Druženje ljubitelja VESPE u Kragujevcu

Vespa Klub Kragujevac organizuje druženje za sve vozače i ljubitelji Vespe u svom gradu.

Događaj pod nazivom VESPA MATINÉE KRAGUJEVAC 2018 će biti jednodnevno druženje u gradu Kragujevcu i okolini koje će se održati u subotu 1. septembra 2018 godine.

KOTIZACIJE ovog puta NEMA! Svakog ko se doveze na vespi Vespa Klub Kragujevac će ugostiti i pokriti troškove „FULL paketa“. Potrebno je samo prijaviti se do 24. avgusta preko FORME!

Za svakog dodatnog člana, suvozača, suvozačicu, gosta kotizacija je 1200 rsd FULL paket ili 800 rsd MiNi paket.

FULL paket sadrži: majicu, giftove, piće dobrodošlice, degustaciju vina u vinariji Rujevica i ručak (roštilj, salata, tri pića i dezert).

MINI paket sadrži: sve kao i FULL paket osim majice i giftova.

Prijave se završavaju 7 dana pre održavanja skupa odnosno 24. avgusta. Tako organizatori još jednom napominju da je neophodno da na vreme rezervišete svoje učešće!

PROGRAM:

Vespa MATINÉE kreće okupljanjem od 10,30h u DRAFT cafe—u, ulica Miloja Pavlovića, iznad Vatrogasnog doma u samom centru grada Kragujevca.

U 11h kreće vožnja do etno domaćinstva Rujevica odnosno vinarije Trival gde je predviđeno druženje do 13,15h. Iz Rujevice kreće se u vožnju i obilazak grada Kragujevca koji se završava oko 14,30h na mestu gde se očekuje ručak i druženje.

Vespa Klub Kragujevac Vas očekuje!

Za dodatne informacije:

Vespa Klub Kragujevac

064/275 11 15

065/533 40 76

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar