Derbi sa Partizanom na startu šampionata

Nakon nesrećne eliminacije iz EHF Kupa, rukometaši Radničkog se okreću domaćem šampionatu i izazovima koji su pred njima. Voljom žreba na samom startu Arkus lige ih očekuje derbi sa ekipom Partizana. Duel drugo i treće plasiranih iz prošle sezone je zakazan za utorak 20. septembar u SC „Voždovac“, gde će Kragujevčani pokušati da zabeleže startnu pobedu. Podsećamo da su prošle sezone Radnički i Partizan odigrali tri meča, dva u šampionatu i jedan u Kupu i da je šumadijski superligaš iz dva izašao kao pobednik.

Posle dve evropske utakmice kreće i prvenstvo. Očekuje nas jako težak i dinamičan meč sa ekipom Partizana. Protivnik nam je dobro poznat, sastav se nije puno promenio i mislim da će Partizan nastaviti da igra brz rukomet sa dosta trčanja. Protivnik ima prednost da prvo kolo igra na svom terenu i samo dva dana posle naše utakmice sa Duklom. To nam je dosta otežalo posao prilikom priprema za ovu utakmicu, ali se nadam da sa jednom dobrom odbranom i pravim pristupom meču možemo do bodova, najavio je premijerni susret prvog kola Arkus lige, eksplozivno krilo Radničkog Miloš Barudžić.

Početak utakmice je zakazan za 16:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Milenko Alimpić i Zdravko Crnjanski iz Bačke Palanke.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan TV prenos na programu TV Arena sport 1, kao i video-link:

https://www.youtube.com/watch?v=TFS2Re_jwmc

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar