Bitka za šumadijski prestol

Dugi niz godina vlada veliki rivalitet između dve vodeće šumadijske ekipe. Bez obzira na mesto na tabeli i trenutnu formu, susreti Radničkog i Bekamenta su uvek donosili veliku dozu neizvesnosti do poslednjeg zvuka sirene, a takav scenario se očekuje i u nedelju 9. oktobra u SBB hali Jezero gde svaki od rivala ulazi u susret sa različitim motivom, ali istim ciljem.

Nakon poraza u Novom Sadu gde smo nastupile u oslabljenom sastavu i gde su mlade igračice imale veoma zapaženu ulogu, okrećemo se narednom protivniku. U nedelju nas očekuje duel sa starim rivalom, ekipom Bekament BB, koja kao i uvek dolazi u jakom sastavu sa većim brojem iskusnih igračica, ali će nam ta činjenica biti dodatni motiv da damo sve od sebe i izvučemo maksimum. Imale smo dovoljno vremena da se spremimo, kako taktički, tako i mentalno. Ulazimo u utakmicu sa najvišim ciljem, a to je da bodovi ostanu u SBB hali Jezero. Smatram da bi nam eventualni trijumf mnogo značio u cilju povratka na pobednički kolosek, najavila je susret petog kola Arkus lige eksplozivni bek Radničkog Teodora Veličković.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Danijela Sando Kovačević i Dragana Jakovljević iz Čačka.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=ab6HPGbWRIs

Post Author: Milan

Ostavi komentar