43 medalje za mlade karatiste iz Kragujevca

Nedelju dana nakon veoma uspešnog nastupa na STKF Kupu Srbije u Šapcu, karatisti Šumadija karate dođoa učestvovali sun a najvažnijem takmičenju u drugom delu godine, JKA Prvenstvu Srbije koje je održano u Kruševcu. Mladi kragujevački karatisti su u izuzetno jakoj konkurenciji od oko 400 najboljih takmičara u Srbiji osvojili 43 medalje, koje su im obezbedile veoma visoku šestu poziciju u generalnom plasmanu.

Među kragujevačkim karatistima posebno se istakla Naha Filipović sa osvojenih pet zlatnih medalja, kao i Kristina Milanović kojoj su četiri zlatne medalje omogućile da ponese laskavo zvanje najboljeg takmičara na borilištu.

Među nosiocima medalja našli su se još i Neda Milovanović, Matija Mladenović, Anđela Jovanović, Bogdana Terzić, Tihana Aleksić, Nemanja Antonijević, Nađa Dunjić, Vladimir Janković, Tadija Repanović, Anđelija Rakić, Natalija Petrović, Magdalena Petrušević, Lara Ibrovac, Katarina Milanović, Dušan Rajičević, Boris Čakarević, Olivera Petković, kao i trener Miloš Petković.

Karatiste iz redova Šumadija karate dođoa sada očekuju završne pripreme za polaganje za pojaseve.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

Post Author: Milan

Ostavi komentar