Turković: U ime svih osramoćenih Kragujevčana, tražimo izvinjenje Srpske napredne stranke porodici Milanović

„U ime svih osramoćenih Kragujevčana , tražimo izvinjenje Srpske napredne stranke i njenih čelnika koji su bez trunke griže savesti odlučili da zloupotrebe u predizbornoj kampanji dobročinstvo porodice Milanović i gospodina Slavoljuba Milanovića, koji su nesebično odlučili da kao niko ranije daju ogromna i izuzetna sredstva za obnovu odmorališta na Bešnjaji. Da bi se samo pre par dana SNS svita oglasili da u ovoj godini nema sredstava u gradskom budžetu za završetak odmarališta, i ako je porodica Milanović ispoštovala sve rokove i obaveze koje je preuzela na sebe“ rekao je Obrad Turković, potpredsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, Kragujevac.

„Tog 06.oktobra. 2023 kada se polagao kamen temeljac za dečije odmaralište koje treba da nosi ime Bogdana Milanovića, svi u gradskoj vlasti na čelu sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem su znali da u 2024. godini neće biti para da grad ispoštuje svoj deo ugovorenih obaveza. Kao što su još bolje znali da su vanredni lokalni izbori raspisani za 17.decembar, i da će biti zgodno da se u cilju političkog marketinga započne izgradnja nekog kapitalnog objekta.Tako su otišli korak dalje i u samom finišu izborne kampanje 13. decembra na samo 4 dana do izbora u punom  sastavu obišli građevinske radove  koji su već poodmakli. Zloupotrebiti dobročinstvo jedne porodice koja davno nije viđena u ovom gradu, za potrebe sitnih političkih interesa, je u najmanju ruku besramno“ istakao je Turković.

„Tražimo izvinjenje, ali tražimo i da ako imaju malo obraza, urade i hitan rebalans budžeta kojim će se u ovoj godini završiti odmaralište na Bešnjaji i otkloniti  sramota koju su doneli svojom bezobzirnošću i nepoštovanja dobročinstva pravih Kragujevčana“ zaključio je Turković.

Obrad Turković, potpredsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar