Stranka slobode i pravde osuđuje decenijsko nasilje SNS-a

Saopštenje Gradskog odbora Stranke slobode i pravde prenosimo u celosti :

Nemoralno je da o nasilju govore oni koji svakodnevno sprovode nasilje nad svojim građanima već punih 11 godina. Svedoci smo da je nasilje u društvu jedan od najvećih problema, da zbog tolikog stepena nasilja u javnom prostoru imamo za rezultat brojne tragične događaje. Na zahtev da se kao društvo borimo protiv nasilja vlast Srpske napredne stranke je odgovorila ignorisanjem neispunivši ni jedan zahtev građana koji je definisan posle majskih tragedija koje su zadesile naše društvo. Takvim ponašanjem vlast je pokazala da ne želi da se bori protiv nasilja jer ona putem nasilja i vlada.

Pritisci u preduzećima na ljude da idu na stranačke skupove SNS-a, da se učlane, da donose kapilarne glasove su eklatantan vid nasilja. Brojne prolivene suze nakon tih događaja i narušena zdravsvena stanja su rezultat nasilja koje vlast sprovodi nad svojim sugrađanima. Pitamo vas kada ćete prestati sa ovim nečasnim radnjama, da li vam je fotelja toliko sveta pa je branite po svaku cenu.

Za cirkus u državi ste vi najodgovorniji, uzurpirali ste sve od institucija do medija, usvajate zakone po nalogu krupnog kapitala, a za vreme vaše vlasti ste zadužili državu za preko 20 milijardi odnosno više od svih vlasti zajedno do 2012.godine. Danas je zemlja Srbija četvrta najsiromašnija zemlja u Evropi, a to je isključivo vaš rezultat. Na drugoj strani korupcija i kriminal nam cvetaju, a pojedinci bliski vašoj stranci se enormno bogate. Građani Srbije kupuju najskuplju hranu u regionu, cene su porasle više nego u Ukrajini.

Poslanici opozicije se bore i boriće se za oslabađanje građana od uzurpatorske vlasti koja misi da je nesmenjiva, a vašim vređanjem opozicije vređate i sve one građane koji su izabrali svoje predstavnike u Narodnoj skupštini da brane njihove interese. Pošto opoziciju nazivate NATO opozicijom mi ćemo vas podsetiti da smo mi srpska opozicija i da je interes Srbije na prvom mestu. Da vas podsetimo, sa Gerhardom Šrederom se nije slikao predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Dalibor Jekić, već poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nikola Dašić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar