SSP : Da li je za asfalt potrebna SNS članska karta?

Saopštenje koje potpisuje Maša Cvetković članica Gradskog odbora SSP-a u Kragujevcu prenosimo u celosti :

Problem ulice Sestara Ninković traje više od pola veka. Još pre više od 50 godina su se moje komšije borile da im se ulica asfaltira, i ništa. Ja sam se u više navrata obraćala nadležnima za pomoć – opet ništa.

Međutim, ono što niko od nas nije znao, a što je predsednica mesnog odbora SNS Uglješnica bila ljubazna da nam kaže, je da vam je za asfaltiranje ulice potrebno članstvo u Srpskoj naprednoj stranci, te ću je iz zahvalnosti citirati: „Znaš kad će da im asfaltiraju ulicu? Nikad! Oni su opozicija!“

Tolike godine moje komšije i ja živeli smo u zabludi, čak tolikoj da smo se moja porodica i ja učlanili u opozicionu stranku, misleći da ćemo time nešto promeniti.

Zato vas gradonačelniče Nikola Dašiću pitam, kada ćete vi i članovi vaše stranke prestati da delite građane Kragujevca na pripadnike Srpske napredne stranke i one koji to nisu? Kada ćete prestati da uskraćujete osnovne životne uslove ljudima koji nisu članovi vaše stranke? Zaboravljate da vi i vaši saradnici radite u interesu SVIH građana, a ne samo članova SNS-a. Zato, prestanite da nam onemogućavate normalan život i rešite problem. A ukoliko ne možete, povucite se, postoje ljudi koji problem umeju da reše.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar