Predstavnik koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac i odbornički kandidat Veroljub Stevanović, obišao je juče naselje Bubanj

Predstavnik koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac i odbornički kandidat, Veroljub Stevanović, obišao je danas naselje Bubanj i sa građanima porazgovarao o gorućim problemima ovog dela grada.
Naime, ovo naselje, kao i većina gradskih naselja, ima problem saobraćajnih gužvi, koje, u zavisnosti od doba dana, dovode do čestih zastoja, a sve zbog nedovoljno razvijene putne infrastrukture i uskih saobraćajnica koje to ne mogu da podrže.
Gospodin Stevanović je ponudio rešenje, a to je izgradnja kružnog toga kod Male Vage i proširenje ulice Kneza Miloša do Karađorđeve ulice. Takođe, sledeći korak bi bilo proširenje Gušićeve ulice, gde postoji problem, kada su u pitanju stariji objekti, ali da bi se to moglo rešiti u dogovoru sa investitorom, a sve u interesu građana koji u ovoj ulici žive.

Na taj način bismo imali otvorenu aveniju od Male Vage do Petrovačke magistrale, što bi u velikoj meri rešilo aktuelni problem saobraćaja.
Gospodin Stevanović se dotakao i teme obilaznice, koja je iz nepoznatih razloga produžena za 2-3 kilometra, kredit je podignut, a zadatak grada je bio da se reši problem vlasničkog zemljišta, što nije započeto do dana današnjeg.
Nakon izbora 17. decembra, kada dođemo na vlast, problem saobraćaja u naselju Bubanj, kao i drugih delova grada, pre svega, Vašarišta i Male Vage, biće što pre rešen u interesu građana i u interesu funkcionisanja celog grada.
Zato, zaokružite broj 10! Do pobede!

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar