Povereništvo Srpske lige u Kragujevcu

„Veliki Park saznaje da će do kraja nedelje biće formirano povereništvo političke partije „Srpska liga“ u Kragujevcu. Naš izvor navodi da će odbor Srpske lige u Kragujevcu predvoditi mladi političar Novak Došen. Srpska liga je poznata po nekoliko originalnih političkih predloga i inicijativa. Reforme komunalnih sistema srpskih gradova, formiranje gradskih komunalnih banaka i reprogramu dugova građana prema komunalnim preduzećima itd. Kontaktirali smo Novaka Došena i on nam je potvrdio ovu informaciju i naveo da je Kragujevcu potrebna nova politička ponuda i da su građani Kragujevca zaslužili poštovanje i bolji život.

„Uskoro ćemo predstaviti naš program rada, razvoj grada i naše kadrove koji će da budu na raspolaganju građanima“.

Došen nam je rekao da se Srpska liga u Kragujevcu ne plaši samostalnog nastupa na lokalnim izborima i siguran je u dobar rezultat.

„Naš osnovni zadatak narednih meseci jeste da se predstavimo Kragujevčanima i da im predstavimo naš program, naše ideje i naše kadrove. Sigurni smo da ćemo imati veliku podršku od sugrađana zato što ćemo se zalagati za njihov interes, a to je pre svega socijalna briga, obnova infrastrukture i u prvi plan stavljanje naših Kragujevčana“ zaključio je Novak Došen, poverenik Srpske lige za Grad Kragujevac.

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar