Osnovan SAVEZ ZA SRBIJU u Kragujevcu

„Mogu da vam obećam da izbora ove godine neće biti, i da čak i Aleksandar Vučić ne planira da ih raspiše. Ostaćemo zajedno, mi iz Saveza za Srbiju, kome se pridružuju i druge opozicione stranke i učesnici protesta širom Srbije, sve dok se ne izborimo da Srbija bude normalna i slobodna zemlja“ izjavio je Vuk Jeremić na osnivanju Saveza za Srbiju u Kragujevcu.

Osnivanje kragujevačkog Saveza za Srbiju u ponedeljak 18. februara potpisali su Ivan Dubljanin ispred Demokratske stranke, dr Gordana Šošić ispred Narodne stranke, Dalibor Jekić lider Pokreta za naš grad, Predrag Đurić iz sindikata Sloga i Milan Dimitrijević ispred kragujevačkog odbora Srpskog pokreta Dveri.

Na ceremoniji zajedničkog potpisivanje u Hotelu Kragujevac prisustvovali su Dejan Nikolić potpredsednik Demokratske stranke i poslanik u Skupštini Srbije, Vuk Jeremić predsednik Narodne stranke i trenutno predsedavajući Saveza za Srbiju, Boško Obradović lider Srpskog pokreta Dveri, Borko Stefanović predsednik Levica Srbije i Željko Veselinović predsednik Udruženog sindikata Sloga. Na osnivačkoj konvenciji prisustvovali su organizatori protesta, brojni mediji i ostali uvaženi gosti iz javnog i kulturnog života našega grada.

 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar