NS: Šarčević da podnese ostavku

Zahtevima da ministar prosvete Mladen Šarčević podnese ostavku, zbog skandala sa testovima iz matematike za malu maturu, pridružuje se i Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu.
Danas su žrtve pogođene ovakvim manirom vlasti, naša deca! Dečaci i devojčice koju su se mesecima spremali za polaganje prijemnog ispita za srednje škole su jutros vraćeni kućama jer se test iz matematike pojavio na internetu. Da li je ovo povezano sa doktoratom Malog, ministrom obrazovanja koji napušta studio kada ga pitaju ono što je u njegovoj nadležnosti, a njemu se ne sviđa da odgovara na takva pitanja? Da li je to samo varijacija na temu korupcije, nekompetentnosti i naopake selekcije ljudi, metoda i moralnih načela, navodi se, između ostalog u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke.

Zbog svega toga Narodna stranka Kragujevac poziva građane da se, kako kažu, u što većem broju okupe na protestu koji će biti održan 22. juna 2019. godine od 17,30 do 20,00 sati u Kragujevcu.

Jedino ćemo svi zajedno, ujedinjeni u ovoj borbi uspeti da smenimo najpogubniju vlast koja je upravljala Srbijom, IKADA, zaključuje seu saopštenju kragujevačke Narodne stranke.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar