NPS : „On ih naziva nesposobnima, oni mu se zahvaljuju!“

Saopštenje Narodnog pokreta Srbije prenosimo u celosti :

Pre nekoliko dana, vrli nam predsednik, na konferenciji za štampu, govorio je između ostalog o našoj nesrećnoj Tržnici, pomenuvši i to koliko je besan zbog „nesposobnih ljudi“, misleći na svoje stranačke sapatnike na čelu našeg grada.
S obzirom na to u kakvoj diktaturi živimo, ovo je iznenađenje, jer Veliki štrumpf nikada do sada nije ovako govorio o svojima, nazivajući ih nesposobnima, koliko god to na kraju bilo istina.
Srpski naprednjaci, inače sektaški organizovani, retko izbacuju svoj prljav veš, ali čini se da je „prvorođenom“ svega preko glave, pa je najgore među najgorima, čitaj, kragujevačke naprednjake, rešio da javno prozove.
Zaista, biti najgori u SNS-u, zbog velike konkurencije, nije lako, a kragujevački naprednjaci su uspeli u tome i treba im čestitati!
Naravno, naš gradonačelnik je poltronski iskoristio priliku da se na skupštinske govornice u petak predsedniku javno zahvali, jer nije mala stvar da te predsednik javno pomene, pa makar te i nesposobnim nazivao.
Povod svega ovoga je, naravno, Tržnica, koja je ogledalo nesposobnosti, nemarnosti i bahatosti naše gradske vlasti, a toga su oni i te kako svesni, pa treba vaditi grumenje iz vatre.
Pozorište lutaka u Skupštini grada, bez sopstvene svesti, savesti i prava glasa, usvojilo je predlog o novom zaduživanju građana grada Kragujevca, sa dosadašnjim kreditom, na ukupno pet miliona evra.
Koji nivo bahatosti i drskosti je potreban da bi se zahtevalo novo zaduživanje ovog osiromašenog i devastiranog grada i, još gore, kakvo neznanje i nemar je potreban od strane gradskih odbornika da bi se takvo nešto odobrilo!
S obzirom na to da se u rešavanje problema uključio i „prvorođeni“, jasno je da se do izbora mora nešto uraditi povodom Tržnice, jer treba sa nečim izaći pred glasače, samo što neće debelo platiti ni Vučić, ni Dašić, već upravo građani grada Kragujevca.
Podsećamo da je za izgradnju ovog zdanja davne 1929. godine bilo potrebno ukupno 100 dana, a sada se pretvorilo, nesposobnošću aktuelne gradske vlasti, u travestiju, kojoj se kraj ne nazire.
Naravno, pošto ni ovo zlo neće večno trajati, doći će trenutak kada će se svoditi računi, a svi koji su umešani u slučaj Tržnice će odgovarati za učinjeno i neučinjeno.
Dogorelo je do nokata odavno!

Post Author: Milan

Ostavi komentar