“Kragujevačka inicijativa” i pokret “Volim selo svoje” potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore

Saop[tenje „Kragujevačke inicijative“ i Pokreta „Volim selo svoje“ prenosimo u celosti :

Odbornici Skupštine grada Slađan Rakić i Jovica Radovanović ispred svojih organizacija “Kragujevačka inicijativa” i Pokret “Volim selo svoje”, potpisali su Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore.

Potpisnici Sporazuma su saglasni da će međusobnu saradnju razvijati u svim segmentima delovanja, od problema vezanih za poljoprivredu i seosko područje do problema koji se odnose na gradsko jezgro.

Sporazum je potpisan na rodnoj njivi, na Fergusonu 539 Slađana Rakića u Resniku gde se okupio veliki broj aktivista na mobi u branju kukuruza. Stariji su se podsetili svoje mladosti, a mladi imali priliku da vide u šta su verovali njihovi preci, u zajedništvo i vredne poštene domaćine.

“Danas smo pokazali na ovoj njivi, ovom mobom da moramo da se vratimo korenima jer bez jakog sela, bez jake porodice i bez jake Šumadije nema napretka i Srbije.” – istakao je Slađan Rakić.

Jovica Radovanović  je poručio aktivistima da  sa plodne njive u Resniku krećemo u još plodniju političku jesen i berbu glasova koja će doneti svim našim građanima bolje uslove za život i na selu i u gradu.

Zajedničkim snagama sela i grada, složno uz osmeh i pesmu, tako se Šumadija i Kragujevac gradio. Bože zdravlja opet će zato što nismo na prodaju i zato što smo drugačiji od drugih!

Post Author: Milan

Ostavi komentar