DS Kragujevac : „Gradonačelnik se pred kraj mandata setio da postoje i građani“

Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu prenosimo u celosti :

„Gradski odbor Demokratske stranke poziva gradonačelnika Kragujevca da odmah prestane sa cirkuskom predstavom u koju je pretvorio prijem građana. Nikola Dašić se pred kraj mandata setio da postoje i građani u ovome gradu čije probleme je dužan da rešava, pa je došao na oprobanu populističku ideju da ih primi i sasluša i da se sve na tome završi. Ni takav jedan susret nije umeo da organizuje kako valja, pa su desetine naših sugrađana bile prinuđene da satima čekaju, a neki i do duboko u noć, kako bi probleme sa kojima se suočavaju zbog nemara aktuelne vlasti izložili gradonačelniku. S obzirom da se do sada plašio susreta i razgovora sa svojim sugrađanima, gradonačelnik se u susretu sa njima uverio da „ne ujedaju“, ali i da ima nebrojeno mnogo problema sa kojima se suočavaju, a koji se ne vide sa zadnjeg sedišta luksuznih automobila niti iz bašti prestižnih restorana.

Naš narod ima izreku da se „prase ne goji uoči Božića“, pa je jasno da su gradonačelnik i njegova odnarođena ekipa trebali da rade svoj posao u toku čitavog mandata, a ne da čekaju da se problemi nagomilaju, pa da mole građane za još jedan mandat kako bi počeli da ih rešavaju.

Gradski odbor Demokratske stranke smatra da aktuelnoj gradskoj vlasti ne treba više davati prilike jer su sve dosadašnje prokockali i poziva građanke i građane Kragujevca da ih na sledećim izborima oštro kazne zbog nesposobnosti, korupcije i nerada.“

 

Info Služba GrO DS Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar