Beograd dočekuje Putina, a pogledajte kako je Kragujevac dočekao Tita VIDEO

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin dolazi u četvrtak 17. januara u zvaničnu posetu Republici Srbiji. Tokom posete planirana je šetnja do Hrama Svetoga Save gde će građani pozdraviti Predsednike Rusije i Srbije. Već nekoliko dana po društvenim mrežama kruže objave sa procurelim informacijama od ljudi bliskih vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci da se organizuju autobusi iz cele Srbije i da su lokalni odbori vladajuće stranke i stranaka sa njima u koalicijama u gradovima i opštinama širom Srbije u obavezi da ispune kvotu sa brojem simpatizera i autobusa.

I ako su ove neformalne informacije tačne, u šetnji i skupu podrške Ruskom Predsedniku Vladimiru Putinu doćiće i veliki broj građana svojevoljno iz poštovanja prema lideru najveće zemlje na svetu.

Kragujevčani su se pre 40 godina pokazali kao odlični domaćini jednom državniku , bez dovoženja autobusa i simpatizera sa strane, tako da naš grad zaslužuje da dočeka nekog stranog gosta. U skorije vreme mnogi gradovi u Srbiji su bili domaćini stranim državnicima. Smederemo -Kineskom predsedniku, Obrenovac – Premijeru Francuske, Niš – Premijeru Mađarske , Sremski Karlovci – Princu od Velsa , Novi Sad – Predsedniku Italije. Očekujemo da će državni vrh naše zemlje uvrstiti gostovanje nekog stranog državnika Kragujevcu u svoj protokol !

POGLEDAJTE KAKO SU GRAĐANI KRAGUJEVCA DOČEKALI PREDSEDNIKA SOCIJALISTIČKE FEDERATIVNE REPUBLIKE JUGOSLAVIJE JOSIPA BROZA TITA U KRAGUJEVCU.

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar