Zoran Kesić večeras u Kragujevcu

Popularni TV voditelj i satiričar, Zoran Kesić izvešće svoju autorsku predstavu „Priče i pesme”, po treći put u Kragujevcu, u ponedeljak, 17. februara, u 20 časova, u Pozorištu za decu.
„Kesić, priče i pesme“ je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom.
Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i Njuz.net.
Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka. Poigrava se stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.
Kesić se poigrava stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Tokom priredbe priča i peva. Otuda i naziv programa „Priče i pesme”.

Post Author: Milan

Ostavi komentar