Zoran Kesić ponovo nastupa u Kragujevcu

Popularni tv voditelj i satiričar Zoran Kesić izvešće svoju autorsku predstavu „Priče i pesme“, po drugi put u Kragujevcu, 7. oktobra od 20 sati, u Pozorištu za decu.
Za svoju priredbu kako Zoran Kesić naziva svoj show, kaže:
„Kesić, priče i pesme“ je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova i interakcije sa publikom. Trivija: autor na svakoj predstavi deli publici lažne novčanice sa svojim likom i to je specijalno iznenađenje za sve prisutne. OK, sad više nije iznenađenje.
Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i kradju. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i Njuz.net, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.
Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.
Tokom priredbe priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa „Priče i pesme”.
Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić.
Ulaznice su u prodaji po ceni od 1200 dinara na blagajni Pozorišta za decu, a mogu se i rezervisati na telefon 0654614379.

Post Author: Milan

Ostavi komentar