Tri nova filma i COMEDY NIGHT u Cineplexx-u

Na repertoaru bisokopa Cineplexx Kragujevac Plaza ove nedelje nalaze se tri nova filma i jedan događaj – COMEDY NIGHT.

,,Zavedi me ako možeš” – Dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron i Set Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

Varnice krenu da sevaju kada se Fred Flarski sretne s devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Šarlot Fild – a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD-a pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri.

,,Uništiteljka” – U novom krimi trileru Karin Kusame prijem obeležene novčanice pokreće iskusnu detektivku policije Los Anđelesa, Erin Bel (Nikol Kidman) na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande, Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću.

Pritom se ponovo susreće sa članovima bande, koje je i sama nekada bila član kao agent FBI-a na tajnom zadataku koji se katastrofalno završio i uzeo težak emocionalni i fizički danak nad njenim životom. Tokom svoje opsesivne potrage, Bel je preplavljena uspomenama na tajni zadatak u okviru Silasove bande. Posebno bolne su njene uspomene na Krisa, partnera iz FBI-a s kojim je imala strasnu romansu.

,,Krajnje poremećen” – Film je ispričan iz ugla Tedijeve dugogodišnje devojke Liz (Lili Kolins), koja je godinama poricala optužbe protiv Bandija, ali ga je na kraju predala policiji.

Kada se našao u pritvoru, Bandi izvodi veoma smeo beg, posle koga biva uhvaćen i sudi mu se za ubistvo. Sam svoj advokat, Bandi skoro da će izbeći smrtnu kaznu, ali na kraju je ipak osuđen na istu. Tek pred samu smrt, Liz i ostatak sveta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodela. U duhu filma Uhvati me ako možeš, zasnovan na instinitim događajima, Zek Efron igra Teda Bandija, najozloglašenijeg serijskog ubicu na svetu.

Ne propustite Comedy night događaj u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza ovog četvrtka od 20 časova uz mnogo smeha i sjajan poklon iznenađenja za najrećnijeg gosta!

Post Author: Milan

Ostavi komentar