„Straight Mickey & the Boyz“ u SKC-u

Posle opravdano odloženog koncerta u oktobru, Straight Mickey & the Boyz dolaze u Кragujevac, sutra od 22 časa, u Kontakt galeriju SKC-a.
Žestoka i energična trojka iz Beograda se vraća na scenu SКC-a da nam predstavi svoj drugi album – „Čovek koji ima obaveze“. Video spotom za numeru „Snažna volja“, koji su objavili pred početak leta na svom You tube kanalu, bend je započeo koncertnu promociju ovog izdanja.
Straight Mickey & the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova roka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.
Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka, pa čak i avant džeza su Straight Mickey & the Boyz strasno i dobro prekuvali, te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado, Straight Mickey & the Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.
Cena ulaznice je 300 dinara, a studentske 200.

Post Author: Milan

Ostavi komentar