Specijalna projekcija filma „Taksi bluz“ u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

Specijalna projekcija filma „Taksi bluz” sa posetom ekipe filma, održaće se u petak 18. januara od 20.30 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Neki od glavnih aktera ove komedije pozdraviće bioskopsku publiku te večeri. Karte za specijalnu projekciju filma u prodaji su na blagajni bioskopa.

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „road movie “ u kojoj je glavni junak priče Marko, simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u uvoj filmskoj priči čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Post Author: Milan

Ostavi komentar