Dva nova filma u bioskopu

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova filmska naslova:

„Džoni Ingliš – Ponovo u akciji” –

On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima – on je jedino što je ostalo. Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba sada može da se osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

 

Veče puno smeha, kakvo samo Rouan Etkinson može da priredi očekuje vas na Comedy night događaju sutra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Karte su od danas u prodaji na blagajni bioskopa!

 

 

 

„Beli očnjak” 

Prema kultnoj knjizi Džeka Londona, priču o Belom očnjaku ekranizovao je dobitnik nagrade Oskar, Aleksandre Espigares. Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa po imenu Beli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.

 

 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar