CINEPLEXX KRAGUJEVAC SLAVI ROĐENDAN – Ulaznice 200 dinara za sve projekcije

Rezervišite 25. april za najbolji provod u gradu, jer Cineplexx BIG Kragujevac bioskop obeležava svoj rođendan i nagrađuje ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice. Samo tog dana, u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu cena karte će biti 200 dinara za sve filmove. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Ne propustite najaktuelnije filmske naslove na repertoaru Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu po specijalnoj ceni karte!

Cineplexx BIG Kragujevac pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova za svoj rođendan, pa će tako najmlađi posetioci uživati u Diznijevoj sinhronizovanoj avanturi “Pocrvenela panda”, a tu je i nastavak animiranog hita “Sonik”, kao i sjajne sinhronizovane uskršnje avanture “Zečija akademija: nemoguća misijaja” i “Koko zeka i tajna mrkog hrčka”.

Epski triler o osveti koji istražuje koliko daleko će vikinški princ otići tražeći pravdu za svog ubijenog oca “Severnjak” naći će se na rođendanskom repertoaru, a iz pera slavne autorke romana o Hariju Poteru u magiju vas vraća film “Fantastične zveri: Tajne Dambldora”.

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno je oživeo na velikom platnu uz Džareda Leta u filmu “Morbius”. Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja “Deš”, a vi ih na velikom platnu Cineplexx bioskopa pogledajte u avanturističkom filmu “Izgubljeni grad”.

Prelepa i nežna priča o odrastanju i pomirenju očekuje vas u sjajnom domaćem ostvarenju “Leto kada sam naučila da letim” sa Klarom Hrvanović i Olgom Odanović u glavnim ulogama.

Sjajna ponuda filmova po specijalnim rođendanskim cenama očekuje vas u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, a detaljan rođendanski program možete pogledati na sajtu cineplexx.rs

Post Author: Milan

Ostavi komentar