Novine u gradskom prevozu

Gradska agencija za saobraćaj, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Kragujevac, organizovala je prezentaciju za preduzeća i kompanije koje imaju preko 100 zaposlenih, kako bi im u okviru nove poslovne politike predstavila planirane novine u javnom gradskom i prigradskom prevozu kao i popuste i benefite koje mogu ostavriti.

 

U tom kontekstu predstavljeni su operativni ciljevi :
1. Unapređenje postojeće mreže linija javnog gradskog transporta putnika
2. Unapređenje tarifnog sistema, sistema karata i sistema naplate
3. Unapređenje kvaliteta usluge poput
4. Tiketing i monitoring
5. Klima uređaji kao obavezni
6. Kamere za bezbednost putnika
7. Zvučna i vizuelna najava stanica u autobusu
8. Wi-fi u autobusima
9. Brojači putnika

Na prezentaciji direktor Gradske agencije Dušan Obradović, upoznao je predstavnike preduzeća i kompanija sa popustima i benefitima koje mogu da ostvare u koliko se opredele da svojim zaposlenima obezbede godišnje karte za prevoz.

Godišnju kartu kartu zaposleni će moći da koriste svih 12 meseci u godini, ali će firma u kojoj rade, benefit ostvarivati tako što će cenu karte obračunavati za 11 meseci, s tim što će se na taj iznos odobravati i količinski popust od 10%, direktor Obradović je istakao da i zaposleni koji koriste prevoz mogu da računaju na određene pogodnosti:
-Svi zaposleni koji koriste javni gradski prevoz su osigurani
-Neograničen broj vožnji u našem sistemu u okviru izdate zone tokom cele godine
-Red vožnje prilagođen radnom vremenu
-Personalizovana kartica za koju je plan da donose veliki broj benefita na teritoriji Kragujevca (od 1. januara sledeće godine).

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar