Teretana na otvorenom i u MZ „Lepenica“

Stanovnici Mesne zajednica „Lepenica“ će zahvaljujući saradnji grada Kragujevca i donatora koji su želeli da poboljšaju kvalitet života mladih u ovom naselju, dobiti teretanu na otvorenom.

Drago nam je što građani prepoznaju naš rad i trud, i svojim učešćem pomažu nam da obnovimo osnovnu sportsku infrastrukturu, na čemu intezivno i sa vidljivim rezultatima radimo, rekao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. U Mesnoj zajednici „Lepenica“ donacijom sprava, grad dobija još jednu teretanu na otvorenom, što smo morali da podržimo i angažujemo svoje preduzeće da ove sprave postavi, sredi i nadalje održava.

Mesna zajednica Lepenica će dobiti i dečje igralište, najavio je Stevović. Očekujemo u sledećih 15 do 30 dana da vidimo potpuno novo dečje igralište na ovoj lokaciji. Gradonačelnik Nikola Dašić očekuje od nas da poseban akcenat stavimo na sportsku infrastrukturu, tako da ćemo i u budućnosti nastaviti da radimo ovim tempom.

Organizovali smo se s našim komšijama i drugarima s kojima smo odrasli i napravili Udruženje „Lepenica, naš kraj“. Imali smo zajednički cilj, a to je poboljšanje kvaliteta života naročito mladih koji ovde žive, rekao je Milan Stevanović, odbornik u Skupštini grada Kragujevca i predsednik Upravnog odbora Udruženja „Lepenica, naš kraj“.

Upoznati smo sa odlukom Grada da se u skorije vreme ovde izgradi dečje igralište, pa smo želeli da tu priču zaokružimo i ovde postavimo teretanu na otvorenom. U realizaciji ovog projekta su učestvovali i svojim sredstvima pomogli pojedinci i privatne firme iz naše, ali i iz drugih mesnih zajednica. Mi imamo izuzetnu saradnju sa Savetom Mesne zajednice, a želimo da se zahvalimo Gradu koji je na sebe preuzeo obavezu da postavi sprave i da ih kasnije održava, rekao je Stevanović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar