Rekonstrusan otvoreni teren za male sportove u Višnjaku

Građanima MZ Male Pčelice, naselja Višnjak, član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, predao je na upotrebu otvoreni teren za male sportove. U okviru radova ukupne vrednosti 309. 348,00 dinara sa PDV-om rekonstrusana je ograda, obeleženi su tereni za košarku i fudbal, postavljene košarkaške konstrukcije, nove table, obruči i golovi za fudbal sa mrežama.

Do juče je ovde bila napuštena i zaboravljena betonska ledina sa starim koševima, a danas je to pravi teren sa novim košarkaškim tablama, sređenim konstrukcijama, obnovljenom ogradom, kaže Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Zadovoljan sam što smo stigli da završimo radove i održali reč koju smo dali građanima. Svoj kutak za sport i rekreaciju dobili su i mališani ali i mladi ovog dela grada. Stalo nam je da su deca ovde i sada bezbedna i da mogu da se druže i zabavljaju u svom naselju, istakao je Stevović i najavio sledeće nedelje otvaranje novog terena u Vinjištu za koji je gradonačelnik Dašić posebno insistirao da se završi u roku, kazao je Stevović.

Meštani Starog sela sada su dobili svoje mesto za rekreaciju i druženje kako mališani tako i njihovi roditelji ali i mladi, kaže Sara Puzović, član Saveta MZ Male Pčelice. Dobili smo igralište koje je rekonstrisano i bezbedno za igru najmlađih, istakla je ona i zahvalila se lokalnoj samoupravi na investiciji koja je mnogo veća od finansijske.

Post Author: Milan

Ostavi komentar