Poziv za izjašnjavanje o predlogu prostornog uređenja lokacije pod radnim nazivom „Boemski trg Dragiša Nedović“

Gradska uprava za društvene delatnosti poziva sve zainteresovane građane Kragujevca da od danas 1.novembra zaključno sa 9. novembrom 2023. godine daju svoje primedbe, mišljenja, sugestije na predlog prostornog uređenja lokacije pod radnim nazivom „Boemski trg Dragiša Nedović“ u Kragujevcu.

Predlozi se mogu upućivati/dostavljati svakog dana u periodu trajanja izjašnjavanja i to preko zvanične društvene mreža grada Kragujevca na Instagram profilu – gukragujevac, kao i putem ankete na zvaničnom Viber kanalu grada Kragujevca, pod nazivom Grad Kragujevac, na adresu elektronske pošte: medijikonkurs@kg.org.rs ali i na javnoj tribini koja će se održati 9. novembra 2023. godine, sa početkom u 12,00 časova u prostorijama Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Na javnoj tribini će biti detaljno prezentovan predlog prostornog uređenja lokacije pod radnim  nazivom „Boemski trg Dragiša Nedović“ u Kragujevcu, nakon čega će zainteresovani građani moći da postavljaju pitanja i daju svoje predloge.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana u Gradskoj upravi za društvene delatnosti – Odeljenju za kulturu i informisanje na adresu elektronske pošte npesic@kg.org.rs ili na kontakt telefon 034302288.

Post Author: Milan

Ostavi komentar