Ostaje rampa na pružnom prelazu u Stanovu

Rampa na pružnom prelazu u Stanovu će ostati i neće biti demontirana, potvrđeno je Gradskoj upravi iz Infrastruktura železnice Srbije.

Na naše veliko zadovoljstvo i pretpostavljam, na radost meštana ovog dela grada, rampa na pružnom prelazu u Stanovu ostaje u funkciji do daljeg 24 sata. Izašla im je u susret Infrastruktura železnice Srbije, a na nama, kao predstavnicima grada je bilo da im ukažemo koji problemi mogu nastati ako se ta rampa demontira i putni prelaz ukine – potvrdila je Danka Andonovski, član Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima.

Pružni prelaz na ovom mestu je montiran pre četrdeset godina zbog učestalih saobraćajnih nesreća sa poginulima. Građani iz ovog dela grada su pre deset dana protestovali zbog saznanja da će pružni prelaz biti demontiran i najavili blokadu puta ukoliko se ukloni pružni prelaz.

Kako veliki broj dece, meštana iz gravitirajućih naselja i transportnih kamiona prelazi rampu broj 3 u Stanovu, to je i zabrinutost za bezbednost meštana bila osnovni motiv negodovanja.

Post Author: Milan

Ostavi komentar