Radnički dočekuje Proleter za nastavak pobedničkog niza

Seriju od tri vezana trijumfa, prekinutu porazom u Novom Sadu, rukometaši Radničkog će težiti da nastave u subotu 29. oktobra u svojoj SBB dvorani Jezero, kada će u okviru 6. kola Arkus lige dočekati ekipu Proletera iz Zrenjanina. Iako se do sada nisu sastajali, maksimalno motivisani i puni samopouzdanja i želje da dokažu da je susret sa Vojvodinom bio samo loš dan, Kragujevčani, koji se trenutno nalaze na šestom mestu sa osvojenih 6 bodova, su spremni da dobrom partijom pred svojim navijačima osvoje nova dva boda i započnu novi pobednički niz.

Nakon teškog poraza od ekipe Vojvodine, okrećemo se mini seriji u kojoj mi preuzimamo epitet favorita. Vredno smo trenirali protekle nedelje i nikako nećemo dozvoliti da dođe do opuštanja protiv mlade i perspektive ekipe Proletera. Ne možemo da kažemo da nam je ekipa Proletera totalna nepoznanica, ali od osnivanja kluba nismo se sastajali u međusobnim susretima što će dati još jednu draž da zabeležimo nova dva boda. Sigurno da ćemo tako nastaviti dobar niz i tako još jednom dokazati da u Jezeru postoji samo jedna ekipa. Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da nas podrze u što većem broju u subotu, najavio je susret šestog kola sa Zrenjanincima ubojiti bek Radničkog Mihajlo Knežević.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa koji ne mogu da prisustvuju utakmici, obezbeđen je link sa direktnim prenosom.

https://www.youtube.com/watch?v=Kzxm5-9KjAk

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar