Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac posetili Grošnicu

Predstavnici koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, obišli su danas naselje Grošnica i sa meštanima porazgovarali o jednom od najvećih aktuelnih problema sa kojima se suočavaju stanovnici ovog prigradskog naselja, a to je klizište na glavnom putu, koje i posle pet meseci nije sanirano.

Uprkos brojnim obećanjima gradskih čelnika, kao i gradonačelnika u ostavci, klizište do danas nije sanirano, pa su meštani ovog velikog naselja maltene odesečeni od grada.

Istovremeno, pošto je put zatvoren, saobraćaj je preusmeren preko naselja Ćava, ulicom Vlade Nedeljkovića, koja je loše asfaltirana, uska, neuslovna, bez kišne kanalizacije i trotoara.

Ovom ulicom prolazi mnogo automobila, teški kamioni i autobusi, dok istovremeno njom prolazi veliki broj dece koja pešice idu u obližnju školu.

Ujedinjena opozicija obećava da će se, kada pobedimo na narednim izborima, ovakvi i slični problemi rešavati u najkraćem mogućem roku, jer Opština Kragujevac mora biti na usluzi svim građanima, bez obzira da li je u pitanju grad ili prigradska i seoska naselja.

Post Author: Milan

Ostavi komentar