GIK proglasila koalicionu listu “Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac“

Gradska izborna komisija na večerašnjoj sednici proglasila je koalicionu Izbornu listu “Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac“ koju čine Stranka slobode i pravde, Zajedno za Šumadiju, Pokret obnove kraljevine Srbije, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Narodni pokret Srbije, Nova demokratska stranka Srbije.

Ovo je jedna od najvećih koalicija u Srbiji i možemo da kažemo pobednička koalicija, kaže Dalibor Jekić, jedan od 87 kandidata za odbornike gradske skupštine ove koalicione liste. Od danas krećemo u kampanju. Atmosfera između nas je odlična. Veliku podršku smo dobili od građana. U rekordnom roku smo skupili potpise i očekujemo da će Kragujevac da bude slobodan grad i ponovo drugi u Srbiji po razvijenosti.

Veroljub Stevanović jedan od čelnika koalicione stranke poručuje da će Kragujevac ponovo biti prvi u zemlji posle Beograda. To se od nas očekuje i to je osnovna poruka koju šaljemo građanima. Naš tim čine mladi i stari, iskustvo i mladost i ujedinjeni ćemo dati rezultat.

Post Author: Milan

Ostavi komentar