„Džast merid“ na repertoaru Teatra

Sutra od 20 časova, u Knjaževsko-srpskom teatru, igra se predstava „Džast merid“, koju je po tekstu Dunje Petrović režirao Vojin Vasović.

To je priča koja se dešava sada i ovde. U vremenu u kome se više živi od snalažljivosti nego od novca, dovijanje je postalo gotovo zanimanje po sebi. A oni su majstori dovijanja. Trojica najboljih prijatelja, papučić Dobrica, muljator Lepi i štreber Vektor, stavljeni su pred veliki izazov – kako da za 10 dana, sa 0 dinara, organizuju Dobričino venčanje, a sve to pod budnim okom Dobričine buduće Tašte, sledeći nemoguće zahteve njegove devojke Sandre, od koje se krije samo jedna sitnica – da budžeta nema. U toku svih mogućih i nemogućih svadbenih zadataka koje će ovi momci morati da reše, i prijateljstvo će biti stavljeno na test, jer Sandra nije jedina od koje se nešto krije.

U predstavi igraju Čedomir Štajn, Dušan Stanikić, Nikola Milojević, Miroslav Petrović, Nada Jurišić i Aleksandar Milojević. Scenograf je Ana Kolbjanova, kostimograf Jelena Janjatović, kompozitor Dragoslav Tanasković Trnda, koreograf Sanja Matejić, inspicijent Rada Jovanović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar