Ciklus humanitarnih koncerata Muzičke omladine

Muzička omladina, uz podršku grada Kragujevca, organizuje ciklus koncerata za najmlađe i one starije, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Mihajla i Dimitrija Kragovića, kao i oživljavanja koncertnih aktivnosti mladih i pružanja mogućnosti da svoj talenat predstave publici.

U okviru događaja biće organizovana tri koncerta, 27, 28. i 29. decembra od 20 časova, na kojima će nastupiti bivši i sadašnji studenti Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Na programu će se naći dela Skarlatija, Ramoa, Mocarta, Rahmanjinova, Pulanka, Betovena…

“Muzička omladina – Kragujevac je pronašla način da koncertnu umetnost izvuče iz mraka koji nas je zadesio usled pandemije novog virusa, što upravo i simbolizuje znak “Izlaz”, koji smo ubacili na plakat projekta “Ciklus koncerata za najmlađe i one starije”. Ovaj znak predstavlja izlaz muzičke umetnosti iz mraka koncertnih sala na svetlost internet scene, pred publiku kojoj nema granica”, saopštili su organizatori

Na kom god meridijanu se nalazili, imaćete priliku da budete publika ovih koncerata koji će biti emitovani iz Svečane sale Prve kragujevačke gimnazije putem YouTube kanala Muzičke omladine-Kragujevac, u nedelju, 27. decembra, ponedeljak, 28. decembra i utorak, 29. decembra, od 20 časova.

Koncerti će, kao i prethodni, biti humanitarnog karaktera. U publici će se i ovog puta naći plišani medvedići, namenjeni kao poklon onima koji uplate donaciju u iznosu od 5.000 dinara na račun #zaMihajlaiDimitrija, otvoren pri fondaciji Budi human, o čemu se detaljnije možete informisati putem facebook, ili instagram stranice @muzicka.omladina.kg, ili putem mejl adrese muzicka.omladina.kg@gmail.com.

Budite publika ovih koncerata i ulepšajte sebi poslednje večeri 2020. godine, koju ćemo svi dugo pamtiti po mnogim iznenađenjima koje nam je donela. Podržite mlade umetnike koji su vredno vežbali, a ujedno pomozimo našim malim sugrađanima, Mihajlu i Dimitriju, da što pre odu na potrebno lečenje.

Sve dodatne informacije možete pornaći na adresi fb.com/muzicka.omladina.kg.

Post Author: Milan

Ostavi komentar