Vinsko veče za sređivanje igrališta u Stragarima

Rotarakt klub Kragujevac organizuje u četvrtak 10. maja u hotelu “Kragujevac” Vinsko veče uz aukciju sportskih rekvizita i umetničkih slika, kao i tombolu. Sva prikupljena sredstva biće usmerena na sređivanje sportkih terena i igrališta u OŠ “Julijana Ćatić” u Stragarima.

 

28

 

“Smatramo ovo idealnom prilikom da svojim prisustvom podržite manifestaciju i u društvu velikog broja društveno odgovornih, kulturnih i uspešnih pojedinaca budete deo vizionarskog projekta za našu decu”, saopštili su iz Rotarakt kluba.

Kotizacija za studente, nezaposlene i Rotaraktovce iznosi 500 dinara, dok će zaposleni i seniori Rotarijanci izdvojiti dvostruko veći iznos.

Rotarakt klub Kragujevac od 2016. sprovodi projekat “Izgradimo deci” čiji je cilja da, kroz niz manifestacija, podstakne mlade ka aktivizmu i sportskom životu i istovremeno pozove druge organizacije i pojedince na društveno odgovorno delovanje.

Cilj akcije i projekta je da se svake godine sredi igralište jedne osnovne škole sa područja grada Kragujevca

Tako je prošle godine kroz “Oktobarsku trku sećanja” i Aukciju dresova prikupljeno dovoljno novca da se sredi dvorište OŠ ”Svetozar Marković”. Sređivanje je obuhvatilo reparaciju ograde u dužini od 400 metara, njeno farbanje i saniranje, sređivanje terena za odbojku, te kupovinu golova za dva fudbalska terena i mašine za obeležavanje travnatog dela sportskih terena.

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar