Sportska oprema i za đake OŠ „Treći kragujevački bataljon“

Nastavnicima fizičkog vaspitanja i učenicima OŠ „Treći kragujevački bataljon“ dodeljena je sportska oprema i tom prilikom je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, sa njima razgovarao o načinima na koje Grad može da im pruži podršku u unapređenju kvaliteta nastave i trenažnih procesa za sve sportove.

Drago nam je što smo danas u OŠ „Treći kragujevački bataljon“ i što smo imali jedan otvoren i iskren razgovor sa učenicima i nastavnicima fizičkog vaspitanja. Znamo šta moramo da promenimo kako bismo u ovoj školi stvorili bolje uslove za jače trenažne procese i na taj način đacima pomogli da odaberu odgovarajući sport u kojem bi u budućnosti predstavljali naš grad i našu zemlju, istakao je Stevović.

Nama je cilj da budemo okrenuti budućnosti, a to činimo tako što stvaramo čvrste temelje i stabilnu regrutnu bazu za sve sportove. Želimo da stavimo akcenat na školski sport i na našu decu kako bi ona u ovom uzrastu zavolela sport, jer je to polazna tačka za njihov dalji odnos prema sportu, razvoj i napredovanje.

Prema rečima Predraga Stevovića, saradnja sa nastavnicima fizičkog i đacima je izuzetno važna, jer na taj način Grad ima jasan uvid u kojem pravcu treba da pomogne i da im pruži podršku.

Inače, ovo je peta škola koja je od Grada dobila sportsku opremu, a šesta škola koju će predstavnici Grada sa istim ciljem posetiti je OŠ „Milutin i Draginja Todorović“.

Post Author: Milan

Ostavi komentar