Primoravali maloletnicu na seksualne odnose

Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su S. B. (1995) i Š. B. (1987) iz Kragujevca, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima. Zbog sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili isto krivično delo, u saradnji sa Policijskom upravom u Kraljevu uhapšena je A. P. (1999), kao i R. V. (1998), oboje iz Kragujevca.

Policija sumnja da su S B., A. P. i R. V., od februara do aprila ove godine, uz pretnje petnaestogodišnju Kragujevčanku za novac podvodili starijim muškarcima koje su sami pronalazili. Taj novac je S. B. prisvajao za sebe, zbog navodnog novčanog duga koji je potraživao od rođaka oštećene.

Š. B. se tereti da je u protekla dva meseca istu maloletnicu primoravao na seksualne odnose sa njim i pretio da će je fizički napasti, kao i članove njene porodice ukoliko ne pristane, a nekoliko puta je i pretukao. Takođe, on je devojku ucenjivao kompromitujućim snimkom koji je policija pronašla u njegovom telefonu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar