Policija u „fordu“ pronašla marihuanu

Kragujevačka policija je uhapsila M. N. (1982) iz okoline Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšen je i A. B. (1990) iz Kragujevca koji je osumnjičen za neovlašćeno držanje opojnih droga.

A. B. se sumnjiči da je bacio kroz prozor paketić marihuane, nakon što je policija zaustavila automobil „ford“ u kome su bila dvojica osumnjičenih. Sumnja se da je M. N. prethodno prodao paketić marihuane A. B. U prtljažniku „forda“, policija je pronašla oko 40 grama marihuane, a u vozilu „pasat“ vlasništvo A. B. još oko 12 grama.

Pretresom domaćinstva M. N. na periferiji Kragujevca pronađene su stabiljke indijske konoplje, oko 30 grama sasušene marihuane i vagica za precizno merenje. Takođe, pronađena su i 22 metka za automatsku pušku, pa se M. N. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar