Poklanjamo 10 karata za Lukasa i Đanija

Portal  VELIKI PARK poklanjamo po 5×1 kartu za prvi i drugi dan „Kraguj festa“, na kom će u Hali „Park“ 7. juna nastupiti Aca Lukas, a 8. juna Đani.

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri potrebno je da svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na insta direct poruku zvaničnog instagram profila portala VELIKI PARK.  Pre toga obavezno zapratite/follow profil. Pored svojih podataka obavezno staviti ime izvođača „Lukas“ ili „Đani“ u zavisnosti za koji dan želite da dobijete kartu 

 

Izvlačenje je u četvrtak u 12 časova, a dobitnici će biti obavešteni SMS-om.

Podsetimo, zbog najavljenih vremenskih nepogoda lokacija prvog „Kraguj festa“ pomerena je sa terena PMF-a, u zatvoreni prostor Hale „Park“, a osim lokacijskih, drugih promena neće biti, pa će tako u četvrtak, pored Lukasa, nastupiti Mojito Band i Žarko Stanojević&Asterix Band, dok će u petak uz Đanija na bini biti Vladan Grujović&Exclusive Band i Negro Band.

Još samo danas cena ulaznice za četvrtak je 1.000 dinara, za petak 800, dok je komplet 1.500. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1.100 dinara za četvrtak, odnosno 900 za petak.

Prodajna mesta u Kragujevcu su Teens Caffe kod medicinske škole i kafe Novi Carpe Diem, a u ostatku Srbije karte možete kupiti u svim WinWin prodavnicama i putem sajta www.ddtickets.rs.

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar