Otvoreni teren i dečije igralište u MZ 21. oktobar

U Mesnoj zajednici 21. oktobar, Predrag Stevović član Gradskog veća za sport, u prisustvu prvog tima KK Radnički, predao je na upotrebu otvoreni teren za male sportove. Zadovoljstvo je veliko, jer smo posle nekoliko decenija, napokon sredili teren u ovom delu naselja, istakao je Stevović.

Sanirana je asfaltna podloga popunjavanjem pukotina hladnom asfaltnom masom, postavljene su potpuno nove košarkaške konstrukcije sa pleksiglas tablama, iza kojih je postavljena 2D panelna ograda visine 3,8 metara i obeležena podloga za ovaj sport. Vrednost radova, koje je izvelo preduzeće Šumadija d.o.o. je 535.000 dinara sa PDV – om.

Otvoreni teren za male sportove nije jedina investicija u ovom delu grada. Radnici Šumadije d.o.o. privode kraju i radove na dečijem igralištu u neposrednoj blizini otvorenog terena za košarku. Time ćemo u Rudničkoj ulici zaokružiti još jednu priču i stvoriti uslove za rekreaciju dece i omladine, poručio je Stevović.

Zahvaljujući se Gradu na sredstvima opredeljenim za otvoreni teren i dečije igralište, Ana Jošović predsednica Saveta MZ „21. oktobar“ je istakla da su posle par decenija konačno stvoreni uslovi potrebni deci i omladini u ovom naselju za zdrav život i druženje.

Post Author: Milan

Ostavi komentar