Košarkaška oprema za ŠOSO “Vukašin Marković“

Na molbu direktorke Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Vukašin Marković“ za obnovu košarkaške opreme, član Privremenog organa Grada Kragujevca Predrag Stevović posetio je ovu školu i uručio set košarkaških tabli, obruča i lopte za potrebe nastave.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vukašin Marković“ nije bila u programu za ovu godinu. Imajući u vidu da bi trebalo da bude jedan od naših prioriteta, ovoga puta to ispravljamo, a u narednom periodu Grad će obezbediti sve što joj je potrebno za nastavu fizičkih aktivnosti u sali ili na terenu, kazao je Stevović. Molbu direktorke nismo mogli da odbijemo iako smo sa Prvom kragujevčkom gimnazijom, doniranje školske opreme završili za ovu godinu.

Posebno nas je iznenadila brzina odgovora Grada na našu molbu za obnovu košarkaške opreme koja je u našoj školi stara i dotrajala, kazala je Tanja Simić, direktorka Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Vukašin Marković“ koja se zahvalila u ime zaposlenih i učenika. Direktorka je istakla koliki je značaj fizičkih aktivnosti za motorički razvoj učenika potreban za dalje razvijanje njihovih  kognitivnih sposobnosti i zato kroz nastavu u našoj školi radimo psihomotornu reedukaciju, dodala je direktorka Simić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar