Komunalno uredjenje grada

U slopu priprema za predstojeći drugi po redu Dulenski biciklistički maraton, koji će biti održan u nedelju, ekipe JKP Šumadija Kragujevac radile su juče na asfaltiranju udarnih rupa u tom selu.

Takodje  u naselju Veliko polje u ulicama Brionska i Milovana Dragića obavljeni su radovi na vraćanju kamenog materijala posle obilnih kiša.

Ekipe signalizacije JKP Šumadija Kragujevac, obeležavale su pešačke prelaze u ulici Save Kovačevića, kao i popravku i zamenu nedostajuće vertikalne signalizacije u naseljima Vinogradi, Aerodrom, Pivara, Erdoglija, Stanovo i Male Pčelice.

U nedelju, služba signalizacije obeležavaće pešačke prelaze sa natpisom „škola“ u ulicama Kneza Miloša, Vuka Karadžića i Branka Radičevića, a biće nastavljeni radovi na popravci i zameni nedostajuće vertikalne signalizacije.

Pored košenja trave u Atinskoj ulici, naselju Lepenica II, koritu reke Lepenice i Velikom parku, radnici JKP Zelenilo uklanjali su ambroziju na igralištu FK Jadran. U toku su radovi na okopavanju rastinja i šiblja na prostoru memorijalnog kompleksa Slovačko groblje i platoa Gradske uprave, kao i farbanju i popravci klupa u centru grada.

Post Author: Milan

Ostavi komentar