Četiri slučaja nasilja u porodici

Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su G.P. (1963) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je G.P. u vidno alkoholisanom stanju u svojoj porodičnoj kući vređao i upućivao pretnje svojoj vanbračnoj supruzi, a zatim je čupao za kosu i išamarao.

Zbog sumnje da je izvršio isto krivično delo, uhapšen je i A.M. (1968), koji je verbalno vređao, a nakon izlaska iz kuće pozivao telefonom suprugu i pretio joj da će ubiti i nju i sina ako ih zatekne u kući.

Obojica osumnjičenih privedena su Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Takođe, kragujevačka policija, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. On je bio fizički i psihički bio nasilan prema vanbračnoj supruzi. Po nalogu nadležnog tužilaštva, policija je podnela još jednu krivičnu prijavu protiv jednog maloletnika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je oca, nakon kraće rasprave, udario rukom i glavom u lice.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar