XIX Internacionalni JazzFest od 26 oktobra

XIX Internacionalni JazzFest biće održan od 26. do 28. oktobra u Knjaževsko–srpskom teatru u organizaciji agencije “Re-Kreativno DUD“, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na ovogodišnjem festivalu nastupaju gosti iz Mađarske i Kanade, ali i renomirana imena džez pijanista kao što su Remi Panossian iz Francuske, jedan od najvećih talenata evropske džez scene i Julija Hilsman iz Nemačke, profesor na Konzervatorijumu u Berlinu, jedna od najuglednijih pedagoga u Evropi.

U okviru pratećeg programa, u petak, 19. oktobra u Kulturnom centru UMMUS od 22h, kao najava festivala, sviraće dvojica gitarista, dobitnika međunarodnih nagrada u izvođenju džeza, klasične i progresivne rok muzike Mladen Pecović i Nemanja Kanački. Takođe, od 18. do 28. oktobra biće postavljeni štandovi kod „Balkana“ i u šoping centru „Plaza“ i organizovane nagradne igre.

Koncerti sve tri festivalske večeri počinju od 20 sati, cena kompleta ulaznica je 1.800 dinara, a dnevne karte 700 dinara  mogu se kupiti na biletarnici Knjaževsko-srpskog teatra, u  Kulturnom centru UMMUS, kafeima „Oblomov“, „Tango“ i „Plato di Centro“.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar