LADIES NIGHT u CINEPLEXX-u uz film “ŽENA KOJA OBEĆAVA”

“Ladies night” događaj u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, biće održan u četvrtak, 13. maja, od 20 časova uz film “Žena koja obećava”. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.
U Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu očekuje vas uzbudljiv osećaj novih mogućnosti – osveži se, vrati energiju i uživaj u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju hladnu kafu Barcaffe Lattiato, jer možda baš ti ćeš izaći iz bioskopa sa poklon paketom ove kafe. Tri dame Cineplexx će obradovati vaučerima za manikir ili pedikir u salonu NUDES.
Rediteljka vizionarka, dobitnica ovogodišnje nagrade Oskar za najbolji scenario, Emerald Fenel na vrlo specifičan način govori o vrlo ozbiljnoj temi, koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Svi su govorili da je Kesi mlada žena koja obećava, dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onakvo kakvim se čini, ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pružiće Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj divlje uzbudljivoj priči. Film je na ovogodišnjoj dodeli nagrade Oskar odneo pobedu za najbolji adaptirani scenario dok je glavna glumica Keri Maligan bila nominovana u trci za najbolju glavnu glumicu.

Ulaznice za Ladies night i film “Žena koja obećava” u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar