„Deca iz vode“ u Domu omladine

Posle rasprodatog koncerta 3. novembra, EKV tribute band project „Deca iz vode“ ponovo će nastupiti u Domu omladine u Kragujevcu, sutra od 21 sat.

Obeležava se sećanje na Milana Mladenovića koji nije sa nama 23 godine, ali njegove pesme i stihovi su i dalje aktuelni. Bend će odsvirati najveće hitove sa svih albuma EKV-a i Šarla Akrobate, kao što su Oči boje meda, Ti si sav moj bol, Krug, Niko kao ja, Ona se budi, Sinhro, Par godina za nas, 7 dana, Srce i mnoge druge.

Ulaznice za drugi koncert su u pretprodaji u Domu omladine od 10 do 20 časova, po ceni od 350 dinara, a ako ostane neprodatih, na ulazu će biti 500 dinara.

Deca iz vode je EKV tribute band i projekat nastao pre četiri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi. U ulozi M. M. kao vokal i gitara je Zoran Mladenović, a kao nekad Margita klavijature svira već afirmisana mlada umetniica Luna Škopelja. Bas gitaru svira Lazar Ostojić, a bubnjeve Nikola Rajović. Svi članovi ovog benda su iskusni muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu.

 

Izvor/fotografije: Ritam grada

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar