Bend „Buč Kesidi“ sutra u Domu omladine

Trenutno jedan od najpopularnijih mladih bendova na domaćoj sceni „Buč Kesidi“ dolazi u Kragujevac u četvrtak 5 decembra u sklopu promocije svog novog albuma.

Buč Kesidi je levoruki indi rokenrol elektro disko duo iz Pančeva. Iza sebe ima debi album “Posesivno-ospulsivni hospul” koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?”, “Kafe aparat”, i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima, među kojima su i Main Stage EXIT festivala, Arsenal Fest i Beer Fest.

Krajem prošle godine izbacili su radijski hit “Nema ljubavi u klubu”, prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji obeležava prelazak benda na moderniji i više elektronski zvuk. Singl je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka…). Naredni singlovi koji su izašli, “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO”, dobijaju još bolje kritike i potvrđuju težnju benda ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Koncert počinje u 21 sat.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar