Delimo po dve karte za filmove „Kapetan Marvel“ i „Optužena“

Portal VELIKI PARK i bioskop CINEPLEXX nagrađuju vas sa po dve karte za filmove  „Balkanska međa“ u petak 19. aprila od 19:40, i za film „Dambo“ takođe u petak  19 aprila od 17:45. Izvlačenja dobitnika je u petak 19. aprila u 14 časova.  Potrebno je da uradite sledeće:

  • Zapratiti/Follow službenu stranicu Portala VELIKI PARK na Instagramu
  • Poslati podatke (ime, prezime i broj telefona) u Insta(gram) direct poruci
  • Objaviti stori/priču ( tekst) sa ime filma i tagom zvanične stranice portala na instagramu @veliki.park
  • Mi ćemo vašu priču/story dodati u našu i ona sa najviše pregleda dobija karte

 

Primeri:

 

 

Imena dobitnika objavićemo u petak 12 aprila u 14 časova i takođe ćemo obavestiti SMS porukom. Hvala na učestvovanju!

 

BALKANSKA MEĐA  Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije

Inspirisan istinitim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome Slatina” u Prištini i zadrži gad ok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radoičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka (Aleksandar Srećković).

 

 

DAMBO  Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar