Delimo 2×2 karte za filmove „Kapetan Marvel“ i „Optužena“

Portal VELIKI PARK i bioskop CINEPLEXX nagrađuju vas sa 2×2 karte za filmove „Optužena“ u petak 12. aprila od 20:20, i za film „Kapetan Marvel“ takođe u petak  12 aprila od 17:50. Izvlačenja dobitnika je u petak 12. aprila u 14 časova.  Potrebno je da uradite sledeće:

  • Zapratiti/Follow službenu stranicu Portala VELIKI PARK na Instagramu
  • Poslati podatke (ime, prezime i broj telefona) u Insta(gram) direct poruci
  • Objaviti stori/priču ( tekst) sa ime filma i tagom zvanične stranice portala na instagramu @veliki.park
  • Mi ćemo vašu priču/story dodati u našu i ona sa najviše pregleda dobija karte

 

Primeri:

 

 

Imena dobitnika objavićemo u petak 12 aprila u 14 časova i takođe ćemo obavestiti SMS porukom. Hvala na učestvovanju!

 

 

KAPETAN MARVEL Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

 

 

OPTUŽENA Dolores Drejer živi život mlade studentkinje sve do momenta dok joj se najbolja prijateljica brutalno ne ubije. Dve godine kasnije, ona je jedina optužena za zločin, i pod pritiskom velike medijske izloženosti biva postavljena u centar scene: svako ima mišljenje o njenoj nevinosti ili krivici. Dolores se priprema za izolovano suđenje kod kuće, dok porodica Drejer radi kao tim koji želi da učini sve kako bi odbranio svoju ćerku. Ali kako proces napreduje i pritisak raste, tajne i sumnje se pojavljuju i unutar porodice. Okružena dokazima, Dolores će morati da se suoči sa sopstvenim sumnjama i otkrije šta se zaista dogodilo.

 

 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar