Žitelji Knjaževačke i ulice Milice Urošević dobili asfalt

U naselju Stanovo, žitelji Knjaževačke i ulice Milice Urošević, konačno su dobili asfalt. Završnim radovima, koje izvodi sektor Niskogradnje JKP Šumadija, danas je prisustvovao i gradonačelnik Nikola Dašić sa saradnicima.

Imao sam želju da obiđem ove naše vredne ljude iz JKP Šumadije koji rade i po kiši i po suncu, ali i da podelim radost sa meštanima koji su posle 40 i više godina dobili asfalt u svojim ulicama, kazao je gradonačelnik Dašić.

Za asfaltiranje te dve ulice u dužini od oko 200 metara, utrošeno je oko 150 tona asfalta, a vrednost radova je blizu tri miliona dinara. Krajem marta asfaltirana je i ulica Marka Simovića u tom delu grada.

Sektor Niskogradnje JKP Šumadija nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima na formiranju putne infrastrukture u gradu i nakon radova u Stanovu, predstoje nam radovi na putu koji spaja Dobraču i Ramaću u dužini od 1900 metara, kao i 800 metara puta u Kutlovu, kazao je Marko Vujnović direktor JKP Šumadija.

Nastavljamo da radimo sve dok nam vremenski uslovi to dozvoljavaju, s obzirom na to da se prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda već za vikend očekuju obilne padavine. U prethodnima danima dobar deo naših kapaciteta bio je angažovan na otklanjanju posledica nevremena na putnoj infrastrukturi. Ukoliko ponovo dođe do nevremena naše dežurne službe su spremne da odmah reaguju i u dane vikenda, kazao je Vujnović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar